Hjælp din lokale Pizza Pusher og køb direkte af dit pizzaria når du bestiller din næste pizza

Køb direkte af dit pizzaria - PIZZATILBUD.DK

Køb direkte af dit pizzaria hver gang du køber pizza. Så har du indflydelse på hvor meget din pizza mand tjener på den pizza du køber af ham.

Det er ofte sådan at når du køber mad gennem en bestillings app eller bestillingshjemmeside der huser mange pizzeriaer. Så betaler din lokale pizzamand en stor del af prisen til det firma du bestiller hos.

Hvis du bestiller direkte hos din pizzamand så får han flere penge til sit firma.

Så husk at støtte din lokale pizzaria hver gang du handler og bestil din pizza direkte hos ham.

PizzaTilbud.dk prøver at samle så mange lokale pizza tilbud her på sitet, som muligt. For at din pizzamand kan se at du har set hans tilbud her så husk at sige EKSTRA PizzaTilbud når du bestiller.

PizzaTilbud.dk er det billigste sted at lave reklame for tilbud

Pizzatilbud.dk Gode Tilbud fra Pizzaria

Følg os på Facebook

Hos PizzaTilbud.dk gør vi op med dyr reklame. Vi lader dig, som kunde få glæde af den besparelse som din pizzamand får ud af at du bestiller direkte hos ham.

Det er jo sådan at når du benytter dig af et bestillingssite som håndterer flere restauranter, så betaler restauranten ofte en pænt stor % af slaget til sitet. Vi har hørt om alt fra 15 til 35%. Så når du køber for 100 kr så betaler restauranten mellem 15 og 35 kr til det site hvor du bestiller.

Hvis du istedet for at bestille gennem de store sites så bestiller direkte hos din lokale pizzanmand. Så får han mulighed for at give dig noget rabat i stedet for.

Derfor opfordre vi alle – Køb direkte af dit pizzaria – så støtter du dit lokal område